kalendārs
«  Augusts 2008  »
PrOtTrCePkSeSv
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ieeja

Meklēšana

mūsu atbalstītāji

Izveido pats savu saitu

Šeit var būt jūsu reklāma




Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
Sveicinu Jūs, Viesis · RSS 16.04.24, 22:40

Sākums » 2008 » Augusts » 15 » BAFL 2.posmā uzvar Ikšķile
BAFL 2.posmā uzvar Ikšķile
12:22
   Ar Ikšķiles uzvaru finālā pār ČOMI (Valka) noslēdzies BAFL 2.posms.
   Šoreiz pie 4 komandām, kuras aizvadījušas spēles arī 1.posmā, pievienojušās divas jaunas komandas - Vircava un FK Svēte. Šoreiz nepaveicās un izcīnītas attiecīgi 5. un 6. vieta.
   Īsumā par katras komandas paveikto:
Ikšķile. Izcīnītā 1.vieta ir apliecinājums, ka komandas mērķis ir uzvara BAFL kopvērtējumā. Komanda diezgan pārliecinoši iesāka turnīru grupu turnīrā ielaižot tikai 1 vārtus. Pusfinālā ar 5:2 uzvarēti pagājušā posma čempioni Tīnūži. Bet fināls ...
Spēles sākumā spēlētāji kļūdās vairākās epizodēs un rezultāts jau 0:4. Perioda beigās vieni vārti tiek atgūti (1:4). Otro periodu komanda uzsāk apņēmīgi, bet neizdodas gūt vārtus. Un tā vienu pēc otra komanda sāk gūt vārtus, bet laiks paliek arvien mazāk. Laukumā sākas rupjības un asumi. Tiesnesis nomierina spēlētājus. Minūti līdz spēles beigām K.Krastiņš gūst vārtus ar precīzu metienu vārtu augšējā stūrī. Ikšķile sāk presingot, bet ČOMI veido tikai pretuzbrukumus. 35 sekundes līdz spēles beigām, kad ČOMI ir iespiesti savā zonā, notiek metiens, un pirmais pie atlēkošās bumbiņas ir K.Tauriņš. Ikšķile svin uzvaru finālā (5:4), atspēlējoties no 0:4.
 
ČOMI (Valka). Komanda, kura minūti pirms spēles beigām izlaida uzvaru finālā no rokām. Sāpīgs zaudējums jau iepriekš minētajā spēlē pret Ikšķili. Atzīstamu sniegumu komandā rādīja J.Millenbergs, K.Stīpnieks un vārtsargs S.Aļeksējevs.
 
Tīnūži. Komanda grupā ieņēma 2.vietu, jo ČOMI (Valka) bija ar labāku vārtu starpību. Tas nozīmēja, ka uzvaras gadījumā spēlē ar FK Svēti nāksies pusfinālā spēlēt ar Ikšķili. Kārtējais novada derbijs. Spēle sākās neveiksmīgi, jo jau 23. sekundē zaudēti vārti, kad K.Tauriņš izdara bīstmu metienu no savas zonas, vārtsargs kļūdās un Rū.Vikmanis gūst vārtus. Otrajā periodā atkal vārtsarga kļuda izlaižot bumbiņu starp kājām, un atkal vārtus gūst Rū.Vikmanis pēc K.Tauriņa metiena.
   Kopumā komanda nospēlēja labi, jo tas bija viņu vienīgais zaudējums. Spēlē par 3.vietu ar 5:1 tika uzvarēta F.F.K. LIVONIJA. Jāatzīmē R.Aleksejeva sniegums, kurš jau otro turnīru pēc kārtas rāda atzīstamu un rezultatīvu sniegumu. Cerams, ka uzacs sadzīs :)
 
F.F.K. LIVONIJA. Komanda joprojām turpina spēlēt pašaizliedzīgi un izmanto presinga taktiku. Šoreiz arī pievienojot rezultativitāti. Komandai zaudējums pusfinālā 2:1 (soda metienos) pret ČOMI (Valka). Nedaudz nepaveicās, ko darīt, tāda dzīve :)
Spēlē par 3.vietu zaudējums un izcīnīta 4.vieta.
Jāizceļ Ričards Dēvīts. Viņam ir tikai 10 gadi, bet viņš jau tagad māk bīstami uzmest, izvēlēties pareizo pozīciju, kā arī saprot spēles būtību. Ja viņš tā turpinās progresēt un nebaidīsies spēlēt pret pieaugušajiem, tad viņš var kļūt par ĻOTI LABU spēlētāju. Es nepārspīlēju!
 
Vircava. Līgas jaunpienācēji, jau pirmajā spēlē parādīja raksturu pret Tīnūžiem (3:4)
Play-off tāds pats rezultāts pret F.F.K. LIVONIJU un spēlē par 5.vietu pārspēta FK Svēte (7:2). Jāatzīmē Jāņa Rudzīša sniegums, kurš ar 10 vārtiem un 2 piespēlēm kļuva par turnīra rezultatīvāko spēlētāju.
 
FK Svēte. Vēl viena līgas jaunpienācēja. Komanda parādīja Ikšķilei, ka nepieļaus graujošu rezultātu. Otrajā periodā tikai 0:1 zaudējot. Komandai šoreiz neizdevās izcīnīt nevienu uzvaru, bet tas nekas, jo tos dažus skatītājus, kas bija ieradušies skatīties turnīru iepriecināja Rolanda Dietlava individuālā spēle. Viņš spēja apspēlēt pat Ikšķiles komandas 2 spēlētājus, un nolikt gar zemi vārtsargu, šoreiz nepaveicās, ikšķiliešus glāba vārtu stabiņš. Viņš arī rezultatīvākais komandā - 4 punkti.
 
K.Tauriņš
Caurskatīšanu: 1027 | Pielika: bafl
Tikai komentāru: 0
Pielikt komentārus var tikai iereģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Jebkuras informācijas izmantošana tikai ar administrācijas atļauju: BAFL@inbox.lv