kalendārs
«  Decembris 2008  »
PrOtTrCePkSeSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Ieeja

Meklēšana

mūsu atbalstītāji

Izveido pats savu saitu

Šeit var būt jūsu reklāma




Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
Sveicinu Jūs, Viesis · RSS 18.04.24, 22:07

Sākums » 2008 » Decembris » 20 » Rūķīši paņem "Ziemassvētku kausu"
Rūķīši paņem "Ziemassvētku kausu"
20:33
RūķītisŠoreiz, 20. decembrī, Tīnūžos "Ziemassvētku kausa" izcīņā tikās vēl nebijis skaits komandu - 10.
   Tas deva iespējas piedzīvot dažādus negaidītus rezultātus, kā arī nebija paredzami, ne grupu, ne spēļu uzvarētāji, bet par to turpinājumā.
 
Komandas sastādītas iegūto vietu secībā:
1. Ogres Rūķīši. Turnīru iesāka ar miegainu un nepārliecinošu uzvaru pret FK SVĒTI (5:1). Jau nākamājā spēlē tika piedzīvots zaudējums pret ČOMIEM (Valka). Turpinājumā spēlētāji sāka pamosties un iespēlēties. Atlikušās spēles grupā tika uzvarētas, pusfinālā ar 2:0 pārspēti NEPRINCIPIĀLIE, bet finālā ar 4:0 - Tīnūži. No spēlētājiem jāizceļ vārtsargs Sandis Vidovskis, kurš nostāvēja 3 spēles "sausā", un izcēlās ar efektīviem bumbiņas ķeršanas paņēmieniem (kā nosauca komandas biedri - MATRIXĀ).
2. Tīnūži. Turnīra sākuma ieguva tehnisko uzvaru pret KFT, kas lielā mērā palīdzēja izkļūt no grupas. Izmantojuši veiksmi, pusfinālā pārspēja ar rezultātu 5:2 labi spēlējošos ČOMUS (Valka). Finālā tikšanās ar mūžsenajiem ienaidniekiem. Jau spēles sākumā nesaprotas aizsargs ar uzbrucēju uz 0:1. Pēc tam zaudēti vēl vieni vārti, un pēc 2 sekundēm vārtsargs kļūdas uztverot no otras laukuma puses raidītu bumbiņu. Tīnūžnieki spēja atbildēt vien ar 2 raidījumiem pa vārtu pārliktni. Beigās zaudējums 0:4. Jāizceļ Rihards Aleksējevs, kurš nepadevās bezcerīgā situācijā un turpināja cīnīties par katru bumbiņu.
3. ČOMI (Valka). Veiksmīgi, nezaudējot nevienu punktu, pārvarēts grupu turnīrs. Turpinājums pārliecinošs pusfinālā pret Tīnūžiem, līdz ... īsā brīdī zaudēti vairāki vārti. Beigās tiek noņemts vārtsargs, bet tas arī nelīdz un zaudēti vēl vieni vārti. Spēlē par trešo vietu, grūtā spēlē uzvarēti NEPRINCIPIĀLIE. Žēl, jo gan paši, gan pretinieki uzskatīja ČOMUS par galvenajiem turnīra favorītiem. Labākie spēlētāji - Pēteris Stepītis un Jānis Mīlenbergs.
4. NEPRINCIPIĀLIE. Jauna komanda jeb pirms turnīra "melnais zirdziņš". Diezgan negaidīti pārliecinošs sniegums. Var redzēt, ka komandai ir dotības. Grupa pārvarēta bez zaudējumiem. Pusfinālā iekrita tikšanās ar nākošajiem čempioniem līdz kuru līmenim šoreiz neizdevās aizsniegties. Spēlē par 3. vietu sīvā cīņā spēles beigās minimāls zaudējums ČOMIEM no Valkas. Labākie spēlētāji: Igors Šelabeikins un Vitālijs Mičuns.
5. Juglas Ziediņi. Vēl vieni jaunpienācēji. Izcēlās ar pašatdevi. Komandu pievīla nesavākšanās spēlē pret KFT (2:4). Kā saka, paši sev izraka bedri, jo tieši šis zaudējums saputroja tabulu, un liedz viņiem izkļūt no grupas. "Mazajā pusfinālā" tikšanās ar labi spēlējošo Vircavu. Spēle ievilkās līdz ilgai soda metienu sērijai, kurā beigās izdevās triumfēt Juglas Ziediņiem. Spēlē par 5. vietu ar 2:0 pārspēti saulkrastieši. Labākais spēlētājs: Viktors Markus, centās neļaut spēlēt pretiniekam un piedalījās uzbrukumu veidošanā.
6. Saulkrasti. Sākums ar minimālu uzvaru pret FK SVĒTI. Turpinājums seko neveiksmīgāks un pārējās grupas spēlēs piedzīvoti zaudējumi. Bet jau "Mazajā pusfinālā" komanda saņemas uz ar 3:2 apspēlē sīkstos KFT. Šai uzvarai laikam, patērēts daudz spēka, tādēļ nākamajā spēlē zaudējums ar 0:2 Juglas Ziediņiem. Labākais spēlētājs: Zintis Zilbers (arī komandas rezultatīvākais spēlētājs).
7. Vircava. Dalību turnīrā sāka ar sīkstu spēli pret ČOMIEM. Grupu turnīra turpinājumā gūtas 2 uzvaras ar 5 un vairāk vārtu pārsvaru, kā arī zaudēts Rūķīšiem ar 1:7. "Mazajā pusfinālā" komandas nelīdzenās "spēlēs vilnis" kritās tieši soda metienu izpildīšanas brīdī. Zaudējuši 3:4 Juglas Ziediņiem, viņi izlika visas dusmas uz KFT (8:3). Labākie spēlētāji: Jānis Rudzītis, Kristaps Krūze un Sandis Čalpa.
8. KFT. Sataisījuši putru savā grupā, komanda noplaka. Laikam vainīgs "īsais" rezervistu soliņš. Noteikti, komandas labākā spēle bija pret Juglas Ziediņiem (4:2). Nākamājās spēlēs tika pieļautas par daudz kļūdas, par ko tika samaksāts. Varēja būt augstāk. Labākie spēlētāji: Mārtiņš Spīķis un Krists Rasums.
9. FK SVĒTE. Sagādājusi grūtības komandām savā grupā, turpināja to darīt arī spēlē par 9. vietu ar Velniem. Grūta spēle, kurā ar 4:1 tika uzvarēts. Starpcitu šī bija FK SVĒTES 1. uzvara, kādā no turnīriem. Ar to arī apsveicam. Lielu darbu tās izcīnīšanai ieguldīja Jānis Bērziņš un Rolands Dietlavs, viņi arī labākie spēlētāji komandā.
10. Velni. Laikam šoreiz veiksme novērsās no Velniem. Grupā izcīnīta uzvara ar 3:1 pret nākamajiem finālistiem tīnūžniekiem, neizšķirts pret KFT, bet tas deva tikai 5. vietu grupā. Šoreiz bija jāsamierinās ar cīņu par 9. vietu, bet arī tur viņus piemeklēja neveiksme, jo tiek atļauts FK SVĒTEI gūt 4 vārtus, kurus šoreiz neizdevās atspēlēt. Labākie spēlētāji: Lauris Dundurs un vairāku individuālu reidu pāri visam laukumam veicējs - Dainis Limanāns.
 
Kaspars Tauriņš.
 
p.s. Rakstā izteikts tikai un vienīgi autora viedoklis.
Papildināta STATISTIKAS sadaļa
Pievienoti foto
 
p.s. komentāros izsakiet - Kāds bija turnīrs ar 10 komandās? Vai ir vērts rīkot turnīru 10 komandām?
Caurskatīšanu: 2279 | Pielika: bafl
Tikai komentāru: 9
9 Yurkin  
0
Domāju ka visi atzimēja arī komentarus, kas bija izveidoti katrai komandai! Ka arī visu statīstiku. Labs darbs!:)

8 limanans  
0
Velniem šī diena bija diezgan melna, bet paši vien esam vainīgi - jāpaspēle vairāk kopā. Prieks, ka Svēte pirmo uzvaru izcīnīja - nākamreiz centīsimies lielāku pretestību izrādīt viņiem. Organizatori ir malači. Komandu skaits bija ok - daudz komandu, daudz dažādu pretinieku, bet maz laika, lai kļūdas labotu - tāpēc jau bija mūsu grupā tāda putra. Ok, visiem priecīgus svētkus un tiekamies nākamajā turnīrā!

7 tomylv  
0
Man personigi patika šis turnirs. Bija viss loti labi un itsevisči tas ka bija iespeja uzspelet ar dazada stipruma komnadam visu cienu organizatoriem sagadat tik labu un bez defektiem turniru.

6 Yurkin  
0
Piekrītu Vitālijam, ja būs mazāk komandu, būs žēl, nepiedalīties turnīrā. Varbūt priekš tam tad arī ir līga, kur ir normālas spēles. Šeit ir ļoti pozitīvs ka var uspelēt viena diena laikā ar vairākam stīpram komandam, 6 spēlēs ar dažadiem pretiniekiem pa 12 minūtem arī ir pietiekoši manuprāt, katra minūte ir svarīga, tā spelēt domaju ka arī ļoti derīgi. Domaju ka šīs jautajums, par komandu skaitu, risināsies, ja viens turnīrs būs vienu reizi mēnesī/pusotra mēnesī, jo katru reizi domāju ka nevarēs piedalīties visas komandas, vai ja galu galā ir daudz komandu, kuri grib spēlet, atstāt komandam kūri netika turnīra priekšrocības tikt nakošaja turnīra. Bet šeit protams, ir atkarīgs, ja organizatoriem būs iespēja un spēki to veikt. Jo domāju ka pēc kada laika komandas, kūri grīb piedalīties būs vēl vairāk, jo patiešam ir izcīla organizācija, ļoti labi apstakļi un patīkama atmosfēra.
Paldies un Priecīgus Ziemassvētkus!!! Jurijs (nepr)

5 BuTaJIb  
0
Ja, laika spēlei bija par maz, ka arī vietu ģerbtuvēs, bet no otras puses - ja būtu 6 komandas, 4 netiktu uz turnīru. Un ja viena no tiem būtu Ruķi vai Čomi? Turnīrs zaudētu stipras komandas..

Varbūt ir vērts taisīt 3 grupas, lai būtu mazāk spēles? Par visu parējo - izcila organizācija, laba vieta, man viss patīka smile Nākamreiz meģināsim spelēt rezultatīvāk (NEPR) happy


4 TalanT  
0
Добрый вечер! Всем спасибо за игру! Спасибо за организацию!

Я думаю .. 2 х 12 минут .. 6 команд очень даже интересно будит!
Решается проблема раздевалок сразу и игра будит более насыщенной!

Ждём фото отчёт =)


3 Ronis  
0
Piekrītu Ilvaram, balvas varētu būt labākas... jo šoreiz bij 10 komandas un katra pa 45 ls nav jabūt lielam matemātiķim lai saprastu ka tur ir Labs PIĶIS... nu tā kā ceru uz progresu tada joma wink

Bet nu kopuma jau viss ok turnīrs bij labs wink Bet 6 komandas būtu ideālais variants smile


2 ilvars71  
0
Manas domas optimāli ir rīkot viendienas turnīrus 6 komandām. 1*12 netīrais laiks ir par maz. Ja 6 komandas sp''elē 2*10, kā bija sākumā. 10 komandas par daudz. Komandām ģērbtuvēs nebija vietas.Mēs piem ģērbāmies tribīnēs un savos auto(to uzskatu par vienīgo mīnusu,jo maksājam tak dalības maksu).Vēl varbūt nākotnē varētu padomāt par to kad kausiņi tiek doti pirmajām trim komandām.Pirmajai komandai piedevām vēl medaļas.Tās ir manas personiskās domas.

Turnīrs pats par sevi bija ļoti labs!!! applause Visa cieņa organizatoriem. good Lai veicas turpmāk un visiem Laimīgu Jauno gadu smile smile smile


1 bafl  
0

Pielikt komentārus var tikai iereģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Jebkuras informācijas izmantošana tikai ar administrācijas atļauju: BAFL@inbox.lv