kalendārs
«  Februāris 2009  »
PrOtTrCePkSeSv
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Ieeja

Meklēšana

mūsu atbalstītāji

Izveido pats savu saitu

Šeit var būt jūsu reklāma




Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
Sveicinu Jūs, Viesis · RSS 25.04.24, 08:28

Sākums » 2009 » Februāris » 28 » SALMING kauss noslēdzies
SALMING kauss noslēdzies
20:44
Nedaudz par jaunajām komandām:
 
Kandava. Ieradušies uz turnīru kā jauna komanda, pārsteidza pretiniekus ar precīzu spēli aizsardzībā, un labu momentu realizāciju. B grupā zaudēts tikai viens punkts pret Ikšķili (1:1). Turpinājumā, laikam, nepietika spēka un koncentrācijas šajā saulainajā dienā, jo piedzīvot divi graujoši zaudējumi. Sliktākas vārtu attiecības dēļ, šoreiz jāsamierinās ar 4. vietu.
Vieta turnīrā: 4.
 
FK Ķegums. Komandai turnīrs sākās ar neveiksmīgu spēli pret Tīnūžiem (0:6). Pamazām sākuši iespēlēties, sāka veidot momentus pie pretinieku vārtiem. Spēlē pret F.F.K. LIVONIJU rezultātu atklāja Guntars Zaikovskis ar precīzu sitienu vārtu tālajā stūrī ar pretējo lāpstiņas pusi, taču turpinājums mazliet neizdevās. Zaudējums 1:3. Arī turpmāk viņš demonstrēja līdera cienīgu sniegumu, savācot 9 rezultivitātes punktus.
Vieta turnīrā: 7.
 
Cietie Rieksti. Vēl viena komanda no Ķeguma. Turnīru uzsāka ar zaudējumu 1:3 viesiem no Lietuvas. Turpinājumā sīvā, vārtiem bagātā spēlē zaudēts Kandavai (4:5), un zaudējums pret Ikšķile (0:3). Tālāk Ķeguma derbijs. Abas komandas spēlēja uzbrukuma florbolu ar dažādām interesantām izspēlēm. Šoreiz Mārtiņa Zaikovska het-trick nodrošina grūtu uzvaru (4:3). Pēdējā spēlē pret FK Svēti īsā laikā gūti un zaudēti vārti noved pie neizšķirta (4:4).
Vieta turnīrā: 6.
 
Uzkieteje Vienuolei. Viesi no Lietuvas. Parādīja sabalansētu uzbrukuma un aizsardzības spēli. Bija komanda ar viss lielāko cīņassparu. Sīvā cīņā pārspēja Cietos Riekstus, taču tālāk veiksme mazliet aizgriezās prom no komandas. Rezultātā vairāki minimāli zaudējumi. Komandas līderis: Martynas Karkauskas.
Vieta turnīrā: 8.
 
Uzkieteje Vienuolei. Guests from Lithuania. Show us balanced attacking and defense floorball. Team with the biggest motivation to do all till the end. In close game won team Cietie Rieksti, but then luck gone away from them, which let they opponents to win with minimal result. Team leader: Martynas Karkauskas.
Place in turnament: 8.
 
 
p.s. fotogrāfijas rīt vai parīt / photos tomorrow or later
Caurskatīšanu: 1355 | Pielika: bafl
Tikai komentāru: 3
3 bafl  
0
Man vismaz bija drosme to izdarīt atklāti, nevis kā dažam labam no Tīnūžu komandas -------#10-------

2 Ronis  
0
nu ja, kautvismaz to biggrin

1 Ronis  
0
Tas ari viss? vairāk nepapildinnas? smile

Pielikt komentārus var tikai iereģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Jebkuras informācijas izmantošana tikai ar administrācijas atļauju: BAFL@inbox.lv