kalendārs
«  Marts 2009  »
PrOtTrCePkSeSv
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Ieeja

Meklēšana

mūsu atbalstītāji

Izveido pats savu saitu

Šeit var būt jūsu reklāma




Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
Sveicinu Jūs, Viesis · RSS 19.04.24, 08:20

Sākums » 2009 » Marts » 21 » Pavasara kauss - F.F.K. LIVONIJAI
Pavasara kauss - F.F.K. LIVONIJAI
20:01
   Šo sestdien, šajā saulainajā pavasara dienā, florbola cienītāji bija ieradušies Tīnūžos, lai uzspēlētu florbolu ...
TABULA/TABLE
 
 
 
 
Vietu sadalījums:
1. F.F.K. LIVONIJA. Turnīru uzsāka ar nervozu spēli pret UZKEIKTIEJI VIENUOLIAI, kur tikai pēc zaudētiem vārtiem izdevās uzsākt spēli (1:1). Turpinājumā sekoja tikšanās ar FK Svēti. Īpaša uzmanība tika veltīta pretinieku spēlētāja A. Hammera neitralizēšanai. Tas viņiem veiksmīgi padevās, un pie reizes tika izmantotas pretinieku kļūdas (4:2). Spēlē ar ZSIC ātri tika panākts pārsvars, un ātri arī zaudēts (2:2). Nākamajā kārtā bija tikšanās ar Kandavu. Atkal ātri zaudēti vārti, un grūta spēle līdz beigām, kurā tomēr izrauta uzvara (3:2). Turnīra pēdējā spēlē tikšanās ar Ikšķili. Šajā spēlē šķiet uzvarētājs jau izšķirts, taču pretinieki tā nedomā. Laukumā atlētiska cīņa, taču pretinieki soda par kļūdām. Spēles pēdējās minūtēs vēl pietuvojas līdz 2:3, taču tas arī viss.
2. FK Svēte. Beidzot viņi to izdarīja! Pirmo reizi FK Svēte izcīna godalgotu vietu. Turnīru uzsāka ar spēli pret ZSIC. Šajā spēlē nedrīkstēja piedalīties A. Hammers, taču FK Svēte nodemonstrēja, ka kļuvusi par komandu, kas uzspiež savu spēli. 2 ātrie pretuzbrukumi noved pie uzvaras (2:1). Spēle ar F.F.K. LIVONIJU. Sākums labs, tikai 2 rupjas kļūdas pāris sekunžu laikā noved pie nelabvēlīga rezultāta, kuru izlabot vairs nav spēka (2:4). Spēlē pret viesiem no Lietuvas, kā auksta duša izvēršas jau 1. minūtē zaudētie vārti, taču līdz perioda beigām T. Ledainis un K. Usvils panāk 2:1. Otrajā perioda norisinās līdzīga spēle, taču 4 sekundes līdz spēles beigām vārtu priekšā kļūdās A. Hammers, un zaudēti vārti (2:2). Spēlē pret Ikšķili milzīgs vārtu birums (6:3). Pēdējā spēlē pret Kandavu beigās zaudēti vārti liedz izcīnīt uzvaru spēlē (1:1).
3. Ikšķile. Turnīru iesāka ar grūtu spēli pret Rīnūžiem, kur visu izšķīra veiksme spēles beigās (2:1). Pret Velniem arī grūta spēle, kur visu izšķir veiksme un lieliska vārtsarga darbība (3:2). Jau otro reizi spēle pret Kandavu, un otro reizi neizšķirts (1:1). Nākamajā kārtā tikšanās ar FK Svēti. Daudz kļūdu un miegaina vārtsarga darbība noved pie 0:4. Tiek mainīta taktika, un J. Tauriņš gūst hat-trick, visas reizes no K. Tauriņa piespēlēm. Beigu rezultāts 3:6. Redzot, ka Kandava guvusi punktu spēlē pret FK Svēti, šķiet, ka būs jāsamierinās ar 4. vietu. Komanda norunā, ka jācīnās līdz galam. Jau 3. minūtē ar iegrieztu metienu K. Tauriņš panāk 1:0. Līdz otrajiem vārtiem nav jāgaida ilgi, kad atkal K. Tauriņš, lieliski nospēlējot ar korpusu, vienatnē apspēlē pusi komandas un no neērtās puses gūst vārtus (2:0), jāteic, ka metiena brīdī divi pretinieku spēlētāji nospēlē ļoti rupji. Atbildē uz to, viņš vēl "demonstratīvi atzīmē" vārtu guvumu aiz pretinieku vārtiem. Otrā perioda sākumā K. Tauriņš gūst hat-trick, kad ar asu plaukstas metienu trāpa tālajā vārtu stūrī. Spēles beigās parādās haotiskāka spēle un tiek zaudēti 2 vārti, taču tas arī viss (3:2).
4. Kandava
5. ZSIC
6. Rīnūži
7. Velni
8. UZKEIKTIEJI VIENUOLIAI
 
Turnīra labākais vārtsargs: Kaspars Roga (F.F.K. LIVONIJA)
Turnīra labākais aizsargs: Vilnis Driksna (Kandava)
Turnīra labākais uzbrucējs: Edgars Janovičs (FK Svēte)
 
Labākie komandās:
F.F.K. LIVONIJA - Miks Ķemeris
FK Svēte - Edgars Janovičs
Ikšķile - Mārtiņš Dzilna
Kandava - Boriss Jančevskis
ZSIC - Aleksandrs Vdovins
Rīnūži - Ivars Trokša
Velni - Kārlis Jurjāns
UZKEIKTIEJI VIENUOLIAI - Šarunas Grilevicius

Turnīra uzvarētāji - F.F.K. LIVONIJA
Caurskatīšanu: 1990 | Pielika: bafl
Tikai komentāru: 1
1 bafl  
0
Šodien vairs nekā pray

Pielikt komentārus var tikai iereģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Jebkuras informācijas izmantošana tikai ar administrācijas atļauju: BAFL@inbox.lv